Du er her:   Hjem > Filmklub

Filmklub

Filmklubben i Grevinge Kirke- og Kulturlade

Hvis du ønsker at deltage, så mød op - eller kontakt Marianne Jørgensen på SMS til 26961144.

Torsdag d. 27. januar kl. 19-21 i mødelokalet ved Kirke- og Kulturladen skal vi se Rejsen til Utopia. Der vil være kaffe, te og kage. Filmen handler om en norsk familie, der beslutter at flytte til Karise Permatopua, et selvforsynende landsbykooperativ. Det er en sand historie

Torsdag d.24.februar kl.19-21 i mødelokalet ved Kirke- og Kulturladen skal vi se Vores mand i Amerika. Der vil være kaffe, te og kage. Filmen handler moden danske ambassadør i USA i 1945, som er villig til at sætte alt på et bræt og nægter at føje de tyske krav.

Torsdag d. 31. Marts kl. 19-21 i mødelokalet ved Kirke- og Kulturladen skal vi se: Det er aldrig for sent. Der vil være kaffe, te og kage. Filmen handler om en mand, der lukker sig inde i sig selv efter sin kones død. Han er ubehøvlet overfor alle, men da hans udstødte søn pludselig dukker op med sin 11 årige datter og Beder ham om at passe hende, får han gradvist et nyt syn på tilværelsen.

.

Kommende arrangementer:

Kyndelmisse

Søndag den 6. februar kl. 17 fejrer vi Kyndelmisse i kirken. Efterfølgende går vi i fakkeloptog til Sanselunden, hvor vi sætter lysbåde i søen. Ved grillhytten er der varme drikke og varm suppe.