Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Pilgrimsvandring Grevinge - Asnæs

AUG
19

Pilgrimsvandring Grevinge - Asnæs


Dato Lørdag d. 19. august 2023, kl. 10:00
Pilgrimsvandring Grevinge - Asnæs

I 2023 bliver der mulighed for at lære kirker, landskab og medvandrere at kende på 11 pilgrimsvandringer mellem Odsherreds kirker.

Alle vandringer udgår fra en af Odsherreds kirker den 3. lørdag i måneden kl.10 fra januar til og med november. Ingen af vandringerne er længere end 12 km, mange er kortere, en enkelt kun 4,5 km.

I forbindelse med udsendelsesandagten præsenteres ruten og vandringens rammer. Alle vandringer ender med modtagelsesandagt og et let måltid i en nabokirke.

Det er gratis at deltage i pilgrimsvandringerne, og der kræves ingen tilmelding. Eneste forudsætning for at deltage er, at man kan gå 4 km i timen, og søger pilgrimsvandring som rum for fordybelse.

Transport til og fra vandringerne er op til deltagerne selv, ligesom deltagerne selv medbringer eventuel drikkelse til turen.

Eventuelle spørgsmål rettes til tovholderne for de enkelte vandringer, jf. nedenstående oversigt, ligesom der vil være yderligere information at hente på de enkelte kirkers hjemmesider forud for de enkelte vandringer.

Velkommen til alle.

Kirkerne i Odsherred